Ingredienten
- 2 blikken italiaanse tomaten
- 1 half potje gesneden zwarte olijven
- 1,5 kilo rode aardappelen
- zout
- peper
- verse rozemarijn
- verse tijm
- zak belegen nederlandse geraspte kaas
- zakje geraspte old amsterdam
Bereiding
- Maak de aardappels schoon
- Kook de aardappels
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
- Snij de aardappels in plakjes
- Wrijf wat olijfolie in een ovenschaal
- Doe de 2 blikken tomaten erin
- Verspreid over de bodem
- Doe de gesneden aardappels hier boven op
- Zout en peper er overheen
- Klein beetje gesneden tijm er overheen
- Iets meer gesneden rozemarijn er overheen
- Mix de geraspte kazen door elkaar en strooi er overheen
- Doe de schaal in de oven voor ongeveer 30 minuten, tot de kaas een mooiekleur heeft
Misschien is het ook wel lekker om een beetje knoflook toe te voegen.