Home
Contact
Alle artikelen
Zoeken
Geschreven door
Roelf
Bastogne koeken
Recept
Heerlijk voor bij de koffie of thee
Ingredienten
300 gram zelfrijzend bakmeel
175 gram roomboter
100 gram kandijstroop (of caramelstroop)
3 ei dooiers
koek (speculaas) kruiden
oploskoffie
heel klein beetje zout
75 gram kandij
Deeg maken
Mix alles door elkaar behalve de kandij
Kneed alles goed door elkaar
Doe in de koelkast voor minstens 1 uur
Bereiding
Oven voorverwarmen op 175 graden celcius
Deel het deeg op in stukjes van 14 gram
Maak er hele dunne koekjes van
Bak ze in de oven voor ongeveer 10 minuten
Mini appel cakejes
Gehakt-prei quiche
Red velvet cake
Nachos
Heerlijk herfstige pompoensoep
Tante Brocantes aardbijen kwarktaart
Aziatisch achtige zomer salade
Sappig zalmmootje
Burrito