Home
Contact
Alle artikelen
Zoeken
Geschreven door
Nadia
Meringues
Recept
Petit-fours a-la Nadi
Ingredienten
1 eiwit verse scharrel-ei
50 gram fijne suiker met vanille
home-made compote
kersenn yoghurt
slagroom
bakpapier
Bereiding
warm de oven voor op 90 graden
klop het eiwit op tot het stijf is
.. terwijl je suiker er door heen mixt
.. en terwijl je het sap van de compote mixt
het eiwit moet 8x zo groot worden als het origineel
even doorkloppen
leg bakpapier op rooster
maak 12 toefjes op het bakpapier
druip wat compotesap over de toefjes
1 uur en 20 minuten in de oven
Opmaak van het bordje
1 meringe
1 toefje slagroom
1 stukje fruit van de compote
1 eetlepel kersen yoghurt
Red velvet cake
Garides Saganaki
Oud hollandsche gehakt ballen
Mini appelcakes
Kip Tajine met zuidvruchten
Pittige Preisoep met een Oosters smaakje
Chocolade Chip Fudge Koekjes
Kaas uientaart
Lasanga