Ingredienten:
Bereidingswijze:
Bodem - Verwarm de oven voor op 150 graden. Smelt de boter en meng deze met de verkruimelde bastogne koeken. Doe bakpapier in een bakvorm met doosnede van 24 cm. en druk het 'deeg' erin. Bak deze 8 min in de voorverwarmde oven.
Vulling - Mix de Ricotta met de roomkaas tot een glad mengsel. Voeg 130 gr. suiker en de eieren 1 voor 1 toe. Voeg daarna wat citroenrasp & sap toe. Het geheim van een goede cheesecakevulling is dat alle ingredienten dezelfde temperatuur zijn bij voorkeur kamertemperatuur!! Giet het mengsel in de vorm en bak de taart 55 minuten in de oven op 150 graden af.
To finisch it all - Doe de balsamico stroop & 100 gr. suiker in een pannetje en laat voor de helft indampen. Belangrijk dat je blijft roeren. Hak en rooster de hazelnootjes. Haal de taart uit de vorm en garneer met stroop & nootjes. Smullen!!