Home
Contact
Alle artikelen
Zoeken
Geschreven door
Roelf
Ovenschotel met peer en camembert
Recept
Voor de hollandsche fijnproevert
Ingredienten
Aardappelen
Melk
Boter
Bloemkool
Geraspte gruyere
Camembert
Peren
Voorbereiding
Kook bloemkool
Kook aardappelen + maak puree (stampen, zout, peper, water/melk/boter
toevoegen)
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bereiding
Vet de ovenschaal in
Doe de aardappel puree er in
Leg de camembert en peer in stukjes hier bovenop
Leg de stukjes gekookte bloemkool er op
Top alles af met geraspte gruyere
10 ~ 30 minuten in de oven, naar smaak
Hollandse lasanga
Runder ovenschotel
Chocolade Chip Fudge Koekjes
Lasange met zelf gemaakte saus
Kaas uientaart
Kats Loempias
Zoet-pittige krieltjes en groenten uit de oven
Gevulde aubergine
Snelle ovenschotel