Amber

Geschreven door Amber

meer dan 10 jaar geleden

Sticky Swedish Chocolate Cake Recept

Dit recept heb ik van mijn Zweedse zus geleerd, en is echt de bom als je met minmale moeite maximale indruk wilt maken!


Ingredienten:

  • 4 dl suiker
  • 3 dl bloem
  • 3 eieren
  • 150 gr gesmolten boter
  • 1/2 dl cacao
  • 3 theelepels vanille suiker
  • snufje zout
  • *generueze scheut rum

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 175C

Doe alle droge ingredienten in een kom, doe de eieren erbij en de gesmolten boter. Meng het tot een dikke plakkerige beslag. Giet het beslag in een ingevet bakblik en in de oven ongeveer 15 - 20 minuten. (als je de cake ruikt dan is het goed). Je wilt dat de cake aan de buitenkant goed gaar is maar binnenin lekker sticky. Laat de cake afkoelen en serveer met bijvoorbeeld bosbessen of zomer fruit en heel veel slagroom.