Roelf

Geschreven door Roelf

meer dan 5 jaar geleden

Wraps uit de oven Recept

Weer eens iets anders


mouseover to zoom
wraps van dichtbij
mouseover to zoom
creme fraiche saus
mouseover to zoom
wraps

Ingredienten wraps:

  • Bonduelle kidneybonen 1x
  • Bonduelle corn 1x
  • 450 gram rundergehakt
  • 6 grote wraps
  • 1x tortilla saus hot
  • Tortilla of taco poeder om gehakt mee te spicen (zonder smaakversterkers)
  • 2 ~ 4 spaanse pepers
  • Verse knoflook
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout
  • 1 paprika
  • 1 ~ 2 uien
  • 1 ~ 2 tomaten
  • Geraspte jong belegen kaas 200 gram

Ingredienten sause:

  • Creme fraiche 2x
  • Olijf olie
  • Italiaanse rode wijn (bardolino)
  • Verse knoflook
  • Verse peterseli
  • Verse koriander
  • Albert heijn basicilum pesto
  • Peper
  • Zout

Bereidingwijze wraps:

  • Start oven voor-verwarmen op 180 graden
  • Snij spaanse pepers en knoflook in stukjes
  • Olijfolie, spaanse pepers, knoflook in de pan
  • Aanvullen met de in stukjes gesneden uien
  • Voeg versneden tomaten en paprika toe
  • Voeg tortilla saus, bonen en mais toe
  • Even laten sudderen
  • Gehakt in aparte pan rullen
  • Voeg poeder toe (zie verpakking)
  • Voeg de inhoud van de gehakt pan toe aan de andere pan
  • Rol de saus in de wraps
  • Doe de wraps in een ovenschaal
  • Strooi geraspte kaas op de wraps
  • 15 minuten in de oven op 180 graden van de boven en onderkant
  • 15 minuten in de oven op 180 graden alleen van de onderkant
  • Serveren met sause los erbij

Bereidingswijze sause:

  • Doe de creme fraiche in een schotel
  • Doe daar 3 eetlepels olijfolie bij
  • Voeg 1 slok rode wijn toe
  • Voeg 2 teentjes verpulverde knoflook toe
  • Voeg 3 versneden plukken peterselie toe
  • Voeg 3 versneden plukken koriander toe
  • Voeg 1 eetlepel basilicum pesto toe
  • Voeg zout toe
  • Voeg peper toe
  • Mix alles door elkaar en zet in koelkast