Roelf

Geschreven door Roelf

Wraps uit de oven Recept

Weer eens iets anders


mouseover to zoom
wraps van dichtbij
mouseover to zoom
creme fraiche saus
mouseover to zoom
wraps

Ingredienten wraps:

  • Bonduelle kidneybonen 1x
  • Bonduelle corn 1x
  • 450 gram rundergehakt
  • 6 grote wraps
  • 1x tortilla saus hot
  • Tortilla of taco poeder om gehakt mee te spicen (zonder smaakversterkers)
  • 2 ~ 4 spaanse pepers
  • Verse knoflook
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout
  • 1 paprika
  • 1 ~ 2 uien
  • 1 ~ 2 tomaten
  • Geraspte jong belegen kaas 200 gram

Ingredienten sause:

  • Creme fraiche 2x
  • Olijf olie
  • Italiaanse rode wijn (bardolino)
  • Verse knoflook
  • Verse peterseli
  • Verse koriander
  • Albert heijn basicilum pesto
  • Peper
  • Zout

Bereidingwijze wraps:

  • Start oven voor-verwarmen op 180 graden
  • Snij spaanse pepers en knoflook in stukjes
  • Olijfolie, spaanse pepers, knoflook in de pan
  • Aanvullen met de in stukjes gesneden uien
  • Voeg versneden tomaten en paprika toe
  • Voeg tortilla saus, bonen en mais toe
  • Even laten sudderen
  • Gehakt in aparte pan rullen
  • Voeg poeder toe (zie verpakking)
  • Voeg de inhoud van de gehakt pan toe aan de andere pan
  • Rol de saus in de wraps
  • Doe de wraps in een ovenschaal
  • Strooi geraspte kaas op de wraps
  • 15 minuten in de oven op 180 graden van de boven en onderkant
  • 15 minuten in de oven op 180 graden alleen van de onderkant
  • Serveren met sause los erbij

Bereidingswijze sause:

  • Doe de creme fraiche in een schotel
  • Doe daar 3 eetlepels olijfolie bij
  • Voeg 1 slok rode wijn toe
  • Voeg 2 teentjes verpulverde knoflook toe
  • Voeg 3 versneden plukken peterselie toe
  • Voeg 3 versneden plukken koriander toe
  • Voeg 1 eetlepel basilicum pesto toe
  • Voeg zout toe
  • Voeg peper toe
  • Mix alles door elkaar en zet in koelkast